Avnue Eindhoven

Mijn opdrachtgevers Roel van Nunspeet en Wilbert Schepens hebben een intense drang naar vernieuwing. Zelf heb ik de behoefte aan de zogeheten next level-winkelbeleving. Hierdoor is mijn visie voor het ontwerp van Avnue ontstaan.

Lees verder

Beleving is eigenlijk de kern waar dit ontwerp op gebaseerd is. De expertise van het team waar Avnue voor staat, moest centraal staan in het ontwerp. Geen outlet en massa-verkoop-vibe, maar vakkundigheid en zorg voor de klant.

Dat is de reden waarom ik heb gekozen om meerdere luister- en Home Cinema-kamers te maken. De koffiecorner is de plek waar de klant samen met de verkoper, onder het genot van een drankje, rustig kan bespreken waar de behoeftes liggen. Bij binnenkomst moet de inspiratie voelbaar zijn en de klant triggeren om langs alle mooie merken te wandelen. Om deze vervolgens te kunnen beleven in de luisterkamers.

Ik wilde met organische vormen werken: houten 3D- elementen, die de soundwaves van Audio symboliseren. Met de blauwe leds, die ik verwerkt heb in de kasten, maak ik een knipoog naar de huisstijl en het logo van Avnue.

Ik heb verschillende stijlen in de luisterkamers aangebracht. Dit zorgt ervoor dat iedereen zich thuis kan voelen in de sferen van de kamers. Zo heb ik een Malta, Ibiza en Cuba Lounge gemaakt.

No items found.

Let's create together!

Kom in contact