Waalre

De klant kwam bij mij met de architect tekeningen van een nieuw te bouwen Villa in Waalre, de wens een “Hotel chique Luxury home” voor een gezin van 5. Maar gezien het gezin met jonge kinderen ook zeer praktisch. Op mijn designerslijf geschreven…

Lees verder

Tijdens de kennismaking stuitte ik al direct op een cruciaal punt, namelijk de overloop was veel te smal getekend door de architect. Hierdoor zou men elkaar op de overloop niet kunnen passeren, maar moest iemand weer eerst een kamer in om de ander op de overloop te laten lopen of alleen achter elkaar aanlopend gebruik te maken van de overloop. En dat met kinderen lijkt mij dit niet zeer praktisch. Laat staan een luxueuze uitstraling geven. Dit probleem komen wij overigens steeds vaker tegen.

Op begane grond ligt voornamelijk de nadruk op de leefkeuken met coffee corner. Voor de vloer hebben we gekozen voor een visgraat PVC vloer met bies en band, welke wordt gelegd door World of Floors. Dit ook weer met het praktische aspect in gedachten van onderhoud en akoestiek.

De keuken heeft een marmerblad en het keukeneiland heeft een gepersonaliseerde kleur brons. Alle lampen in het huis zijn custom ontworpen in samenwerking met Ilfari. Het audio systeem in het plafond verwerkt is in samenwerking met Audio TV Centrum Eindhoven. (ook “toevallig” klant van ons)

De woonkamer en leefkeuken zijn van elkaar gescheiden door een op maat gemaakte openhaard en op maat gemaakte stalen deuren. Alle slaapkamers zijn voorzien van een badkamer met walk in closet, 2 zelfs met een “secret door”. Alles in dit huis is custom made gemaakt en wordt een riet gedekte pareltje van een Villa.


Augustus 2022 zal dit project gerond zijn.

No items found.

Let's create together!

Kom in contact